3D printen bij Kopieyou

Een opkomende trend en daarnaast ook een groot gemak, is de 3D printer. Met deze printer is het ontzettend eenvoudig om jouw ontwerpen, maquettes of voorwerpen te laten printen in composiet of ander materiaal. Wilt u graag een 3D model laten printen? Dan bent u bij Kopieyou aan het juiste adres. Zij zijn gespecialiseerd in het printen van 3D voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Zij maken gebruik van de combinatie scannen en printen, omdat niet alle voorwerpen even makkelijk te tekenen zijn.

 

Voordelen van 3D printen

Het laten printen van uw ontwerpen in 3D biedt vele voordelen. Zo kunnen de modellen en maquettes heel makkelijk aangepast worden, waardoor de productiekosten heel laag zijn. Daarnaast kan het door u helemaal zelf ontwerpen worden naar eigens maak. Een voordeel voor de zakelijke wereld is dat er dankzij de 3D printer goedkoper een kleinere serie van producten gemaakt kan worden.

 

Offerte aanvragen

Bent u erg geïnteresseerd in het 3D printen van Kopieyou? Neemt u dan snel een kijkje op de website voor meer informatie en het aanvragen van een gratis en geheel vrijblijvende offerte. Voor vragen kunt u altijd contact met hen opnemen. Een medewerker zal u dan adviseren over de diverse mogelijkheden van het 3D printen.