Advocaat in Ede nodig?

Bent u op zoek naar een advocaat in Ede, een advocaat die echt betrokken bij u is en die alles op alles zet om u te helpen? Dan moet u bij MHA Advocaten zijn. Dit advocaten gevestigd in Arnhem en Ede met al meer dan 35 jaar ervaring in de advocatuur. De advocaten hebben zo hun eigen specialisaties en u kunt dan ook voor hulp in vele rechtsgebieden bij hen terecht.

 

Rechtsgebieden

U kunt bij MHA Advocaten terecht voor: strafrecht, letselschade, personen- en familierecht, arbeidsrecht, huurrecht, asielrecht, vreemdelingenrecht, uitkeringen, wet schuldsanering, verzekeringsrecht, consumentenrecht, verkeersrecht, psychiatrisch patiënten recht. Binnen het advocatenkantoor heerste een informele sfeer waardoor u zich al snel op uw gemak voelt. Veel van de cliënten van MHA Advocaten komen in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand. Maar als u daar niet voor in aanmerking komt dan profiteert u bij MHA Advocaten van een zeer scherp tarief.

 

Kennis maken

Wij begrijpen dat het fijn is om vooraf even kennis te maken met de advocaten. Daarom kunt u via de website van MHA Advocaten een gratis kennismakingsgesprek aanvragen. Tijdens dat gesprek krijgt u dan direct advies over uw situatie, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Dus heeft u hulp nodig van een advocatenkantoor in Ede, dan bent u bij MHA Advocaten aan het juiste adres.