Als ondernemer geld lenen voor privé doeleinden

Als u een ondernemer bent, weet u misschien wel dat het lastig kan zijn om een lening af te sluiten. Als u geen gestructureerd plan op tafel heeft liggen, wordt uw aanvraag al snel afgewezen. Zeker als uw lening bedoeld is voor privé doeleinden, wordt u direct geweigerd. Gelukkig is dit bij Goedlenen niet het geval. Hier kunt u namelijk een “lening zelfstandig ondernemer” aanvragen.

Een lening die u helemaal zelf kunt invullen

Bent u toe aan een nieuw interieur, een andere auto of een verbouwing bij u thuis? Vraag dan gerust een lening zelfstandigenkrediet aan bij Goedlenen. Binnen deze lening heeft u nog twee verschillende mogelijkheden. Het persoonlijk zelfstandigenkrediet, waar u een vaste looptijd heeft, en het flexibel zelfstandigenkrediet, waar u een deel een deel kunt opnemen, en een deel voor opname beschikbaar kunt houden. Hierbij is de rente variabel.

Voor meer informatie gaat u naar de website van Goedlenen

Wilt u meer weten over de verschillende leningen die Goedlenen aanbiedt? Neem dan zeker een kijkje op de website. U kunt uiteraard ook gewoon contact opnemen met een van de medewerkers. Zij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen, en kunnen u tevens voorzien van persoonlijk advies.