Belijning laten aanbrengen

Heeft u een groot bedrijvenpand of magazijn, waar op dit moment de structuur nog ontbreekt? Dan is het verstandig om eens na te denken over gepaste oplossingen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld looppaden creëren, of aangeven waar bepaalde spullen of pallets horen te staan. D&S Belijning heeft veel ervaring van het aanbrengen van magazijn belijning en helpt u graag verder.

Meer mogelijkheden dan alleen magazijn belijning

Niet alleen voor de belijning van uw magazijn, maar ook andere ondergronden, zoals sportvelden of parkeergarages zijn uitermate geschikt om te laten belijnen. D&S maakt alleen gebruik van de beste kwaliteit verf, die zeer geschikt is voor zware belasting. Hierdoor weet u zeker weet dat de lijnen lang mee gaan. Als u een aantal voorbeelden wilt zien, kunt u een kijkje nemen op de website van D&S Belijning. Hier vindt u verschillende foto’s van reeds geplaatste belijningen.

Vraag online een vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd wat D&S voor u kan betekenen? Ga dan naar de website en vraag daar een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan. Zo weet u direct wat de belijning zou gaan kosten. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder.