Bent u op zoek naar borgpennen?

Bent u op zoek naar een leverancier van een borgpen? Zoek dan niet verder! U bent bij Kleinmetaalshop geheel aan het juiste adres. Kleinmetaalshop levert borgpennen in alle soorten, prijzen en maten. Kleinmetaalshop is altijd scherp geprijsd. De levertijd is 1 – 3 werkdagen, dus u kunt het product al snel in huis verwachten. Is het toch niet helemaal wat u verwacht had? Dan krijgt u uw geld terug! Wij leveren in Nederland én België en bestelt u boven de €75? Dan is de verzending geheel gratis! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De borgpen van Kleinmetaalshop

Wanneer gebruikt u nu eigenlijk een borgpen? Dit kan in verschillende situaties. Denk aan stallen of maneges, bij dierenartsen of dierenpensions, in de steiger- en / of tenten(op)bouw, bij verhuisbedrijven / verhuizingen of in de maritieme sector. U kunt bij ons al een borgpen krijgen voor €0.15.

 

Alle informatie

Wilt u meer informatie over Kleinmetaalshop, de borgpennen of overige zaken? Bekijk dan onze website en klik op deze link. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons opnemen. U kunt bij ons op de website het contactformulier invullen, wij komen dan zo spoedig mogelijk terug met een passend antwoord. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar. Bel ons op 050-3070010. Wij helpen u graag verder!