Bent u op zoek naar zinnen vertalers?

Heeft u een buitenlandse tekst die u moet vertalen? Alleen beheerst u de taal waarin u het document aangekregen heeft helemaal niet. Geen paniek! Vertaalbureau Tongo helpt u graag uit de brand! Wij begrijpen dat vertaalwerk vakwerk is. Wij doen er dan ook alles aan om uw vertaalopdracht niet alleen snel, maar ook juist te vertalen. Kenmerkend aan Vertaalbureau Tongo is dat wij snel en secuur werken. Dat is voor u wel zo prettig. Gaat het bijvoorbeeld om een Duits, Spaans of Chinees document en werkt of woont u in omgeving Rotterdam? De zinnen vertalers van Vertaalbureau in Rotterdam helpen u graag verder.

De tarieven van Vertaalbureau Tongo

Bij Vertaalbureau Tongo hanteren we altijd scherpe tarieven. Onze prijzen liggen namelijk gemiddeld 15% lager dan bij andere vertaalbureaus. Dit gaat absoluut niet ten koste van de kwaliteit van uw vertaling. In tegendeel! Per taal rekenen wij een verschillende woordprijs, op deze manier kunt u zelf een goede inschatting maken van de vertaalkosten. Bij grote projecten maken wij graag een vrijblijvende en geheel op maat gemaakte offerte voor u.

De website voor meer informatie

Wilt u meer informatie over onze zinnen vertalers? Ga dan naar onze website. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen! Wij helpen u graag verder en bespreken de mogelijkheden.