Beste camping van Nederland

Bent u voor deze zomer nog op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Wilt u graag iets dicht bij huis en een vakantiepark of camping dat geschikt is voor uw kinderen? Dan bent u bij Camping de Leistert deze zomer aan het juiste adres. Deze camping in Limburg behoort tot één van de beste en mooiste campings van Nederland en Europa en heeft hier dan ook al verschillende prijzen voor gewonnen.

 

Waarom camping de Leistert

Prijzen zoals de BestCamping 2016, Bungalowspecials Award en Zoover Silver Award krijg je natuurlijk niet zomaar. Er zijn dan ook vele redenen te noemen waarom u deze zomer naar camping de Leistert moet komen. Zo heeft u verschillende verblijfsmogelijkheden en kunt u kiezen uit een luxe vakantiehuis in authentieke stijl en een kampeerplaats. Daarnaast geniet u op deze camping van uitstekende faciliteiten, waaronder een subtropisch zwembad met glijbanen. Voor een compleet overzicht van alle faciliteiten die de Leistert aanbiedt kunt u terecht op de website.

 

Zoek & boek

Bent u enthousiast geworden over de Camping de Leistert en wilt u hier graag uw zomervakantie doorbrengen? Surf dan snel naar de website, zoek een verblijfstype en boek, zodat u deze zomer verzekerd bent van een plekje op Camping de Leistert.