Bestel uw favoriete Nederlandse producten online

Wij Nederlanders zijn behoorlijk gehecht aan onze eigen producten. Zo zouden velen van ons bijvoorbeeld niet zonder hagelslag, stroopwafels enzovoort. Wanneer u naar het buitenland gaat en deze producten gaat missen hebben wij goed nieuws voor u. U kunt dit Dutch Food Online bestellen, waardoor u ze niet hoeft te missen. De Dutch Expat Shop is een online supermarkt die producten voor een zeer lage prijs naar het buitenland verzend.

 

Online boodschappen doen

Vanuit heel de wereld kunt u bij de Dutch Expat Shop online boodschappen doen. Met meer dan 20.000 Nederlandse producten in hun assortiment is ook uw favoriete product hier verkrijgbaar. Ook met de feestdagen zijn producten al pepernoten en speculaas verkrijgbaar in deze online supermarkt, zodat u vanuit het buitenland mee kunt genieten. Kent u iemand die voor lange tijd in het buitenland verblijft? Dan is dat ook een leuk idee om iemand cadeau te doen, want ook dat kan bij de Dutch Expat Shop.

 

Voordelen van Dutch Expat Shop

Een groot voordeel van het bestellen bij de Dutch Expat Shop is dat u deze producten (die naar het buitenland verzonden worden) nergens goedkoper vindt. Ook verzenden zij voor de allerlaagste verzendkosten, waardoor u voor een scherpe prijs kunt genieten van uw Nederlandse producten.