Betaald proefpersoon worden

Een nieuw medicijn mag niet zomaar op de markt komen, daarvoor wordt het namelijk eerste uitgebreid getest. Wanneer uit onderzoek blijkt dat het medicijn veilig is, kan het getest op gezonde proefpersonen. Zij krijgen dan een zeer lage doses van het medicijn toegediend, waardoor het proefpersoon geen risico loopt. Als proefpersoon krijgt u een behoorlijke vergoeding wat het zeer aantrekkelijk maakt. Dus wilt u ook meedoen aan een onderzoek voor geld? Neemt u dan eens een kijkje op de website van Medians.

 

Medians

Medians is een vacaturebank voor mensgericht medisch onderzoek. Jaarlijks zijn er tussen de 300.000 tot 800.000 vrijwilligers nodig voor het testen van medicijnen. Op deze manier helpt Medians de onderzoekers, zodat onderzoeken niet vertraagd worden en het nieuwe medicijn snel op de markt gebracht kan worden. Op de website van Medians vindt u alle lopende onderzoeken. Bij ieder onderzoek staat precies wat u er van kunt verwachten en wat de duur van het onderzoek is.

 

Aanmelden

Wilt u graag betaald proefpersoon worden of wil jij naast je studie graag extra geld verdienen? Ga dan snel naar de website van Medians en kijk of er een geschikt onderzoek voor u bij zit. Na het registreren bij Medians kunt u zich dan eenvoudig voor het onderzoek aanmelden.