Bij Art du Silence kunt u mindfulness reizen

Bent u toe aan rust, ontspanning en terugkomen naar het nu? De wereld lijkt altijd druk te zijn. Soms is het nodig om zo nu en dan te vertragen. Dit kan! Bijvoorbeeld middels mindfulness reizen. Art du Silence helpt u hier graag bij verder. Wij organiseren trainingen als zijnde actieve vakanties. Zo’n vakantie wordt gericht op mentale en fysieke ontwikkeling, dit noem je ook wel flowtraining. Gaat u met ons mee naar bijvoorbeeld Italië of Frankrijk? Wilt u eerst even kennismaken met het concept? Geen probleem! In Nederland organiseren wij de één-dags-flowtraining op Zondags. Lees snel verder voor meer informatie .. 

Een 9-daagse flowtraining in de Hooggebergte van Italie

Op 19 en 30 juni en op 10 juli vertrekken wij 9 dagen naar de Hooggebergte in Italie voor een flowtraining. Het gebied waar we verblijven is één van Europa’s mooiste natuurgebieden. Er is een grote zorg voor de komende generaties. We verblijven op 2 km hoogte. We wandelen naar adembenemende mooiste stiltegebieden. De flowtraining vindt onderweg plaats, op verlaten plekken. Ga voor meer informatie naar onze website.

Alle informatie online

Voor meer informatie over de flowtraining, mindfulness reizen en Art du Silence gaat u naar onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!