Bij Showerrent kunt u een mobiele badkamer huren

Kunt u thuis uw eigen badkamer niet meer gebruiken? Bijvoorbeeld omdat er een verbouwing gaande is? Geen paniek! Bij Showerrent kunt u een mobiele badkamer huren. Wij helpen u graag verder. Showerrent is dé specialist in mobiele badkamers. Onze mobiele badkamers kunnen u van alle gemakken voorzien, dat is voor u wel zo prettig. Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie ..

Wat kunt u allemaal van ons verwachten?

Bij ons kunt u genieten van een hele hoop voordelen. Wij zijn namelijk een full-service organisatie. Bij ons is alles dan ook inclusief. Hier behoort de mobiele badkamer, de pomp en een eigen warmwatervoorziening toe. Maar verzorgen ook het halen, het brengen en het aansluiten van de badkamer. De prijs die wij hanteren is altijd erg scherp: dat is wel zo prettig voor uw portemonnee. Uw noodsituatie is bij ons dus in hele goede handen.

Onze website

Wilt u meer informatie over onze mobiele badkamers? Ga dan naar onze website. Hier kunt u ook meer lezen over onze andere diensten. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft!