Blijf op de hoogte van alle festivals in Amsterdam

Ben jij ook niet weg te slaan van alle festivals die in de zomer altijd plaatsvinden? Schrijf de leukste festivals dan nu alvast in je agenda. Festival Overzicht Amsterdam is een website waar je alles vindt over festivals. Zo is er op de website een weekoverzicht te vinden waar je de festivals van die week vindt. Ook is er een festival kalender. Blader daar eens doorheen richting de zomer en kijk welke toffe evenementen er aan komen en noteer deze direct.

 

Koningsdag

Koningsdag is één van de eerste grote evenementen die er weer aan komt en ook dan zullen er in Amsterdam veel leuke festivals plaats vinden. Zo is er het Nassau festival in het Olympisch stadion, Kroongetuige festival op het stadspodium, Loveland in het Meerpark en Oranjebloesem in Blijburg aan zee. Met al deze feestjes wordt het nog moeilijk om te kiezen.

 

Blijf op de hoogte

Geen tijd of zin om alle aankomende festivals nu al in je agenda te schrijven? Geef dan je e-mailadres door op de website van Festival Overzicht Amsterdam en blijf op de hoogte van alle festivals en de laatste nieuwtjes. Alleen geïnteresseerd in dance festivals? Dan kan je daar eenvoudig op filteren, zodat je niet alle festivals door hoeft te scrollen.