Camping met privé sanitair; wat een luxe

Wilt u tijdens uw kampeersessie deze zomer echte luxe ervaren? Kamperen en luxe klinken misschien niet goed in het gehoor. Toch past dit heel erg goed samen. Tenminste.. wanneer u naar Recreatiepark de Leistert gaat dan. Dit is een park met een camping met privé sanitair. Hier ervaart u het gezellige van kamperen, maar dan met de luxe van thuis. Zo hoeft u niet meer met uw wc-rol over de camping te struinen, te douchen in een gezamenlijke doucheruimte, of af te wassen met lauw water omdat al het warme water al verbruikt is door de andere campinggasten. Nee u heeft naast uw tent of caravan uw eigen verwarmde unit met douche, wc, wastafel en vaatwasser.  

Liever in een bungalow?

Wilt u liever in een bungalow uw vakantie doorbrengen? Geen probleem! Dat kan hier ook. Hier vindt u op het park namelijk ook prachtige ruime vakantieboerderijen met een fraai aangelegde tuin. Sommige bungalows beschikken zelfs over een sauna en een eigen bubbelbad. Wat een luxe, vindt u niet?

Reserveer uw verblijf

Een verblijf op Recreatiepark de Leistert boeken kan op de website van Recreatiepark de Leistert. Wilt u meer informatie over één van de overnachtingsmogelijkheden? Neem dan gerust contact op.