CE markering krijgen van HMPA

Elk bedrijf wilt natuurlijk altijd het beste voor haar klanten. Dit is namelijk de reden dat het bedrijf kan bestaan. Daarom willen wij ook veiligheid voor de klanten en daarnaast ook altijd voor ons personeel. Dit betekent dat de werkomstandigheden veilig moeten zijn, maar ook de producten die er gemaakt worden. Dit is de reden dat er bepaalde regels zijn in Europa voor bijvoorbeeld producten met elektriciteit. Deze moeten een CE markering hebben.

Over de markering

Een CE markering is een markering die voor bepaalde bedrijven verplicht is. Bijvoorbeeld als u producten maakt met gas of elektriciteit of als u kinderspeelgoed maakt. Bij deze producten is de veiligheid namelijk van groot belang. Een CE markering betekent dat uw werkomstandigheden en producten voldoen aan de regels die in Europa gesteld zijn. Zonder markering kunt u een straf krijgen die een boete kan zijn of wat betekent dat uw productie stop gezet zal worden. Laat u dus snel adviseren en daarna keuren zodat ook u legaal kunt produceren en het beste voor heeft met werknemers en klanten.

Markering krijgen

U kunt zich door HMPA laten keuren en adviseren. Ga daarom snel naar de website voor alle informatie en neem contact op voor het maken van een eerste afspraak.