Coaching met paarden voor betere communicatie

Heeft u problemen met communicatie binnen uw familie of met uw collega’s? Of merkt u dat u uw paard niet goed begrijpt? In beide gevallen is coaching met paarden voor een goede optie. Oefenen met paarden is niet alleen goed wanneer u meer wilt begrijpen van uw paard, maar ook als er verbeteringen moeten komen in de communicatie in groepen met mensen. Paarden reflecteren namelijk erg goed en zijn erg gevoelig. Dit doet u onder leiding van Sandra Coachen met Paarden.

Meer informatie

Sandra Coachen met Paarden is de plek waar u moet zijn als u graag iets wilt verbeteren aan uw communicatie of aan de algemene communicatie in een bepaalde groep mensen. Het is ideaal voor familie’s of voor werknemers. Daarnaast is het natuurlijk een geweldige manier om meer van paarden te leren. Sandra Coachen met Paarden heeft alle nodige diploma’s, maar ook zeer veel kennis en ervaring. U kunt op verschillende locaties de workshops en trainingen volgen. De paarden en Sandra zullen u helpen ontdekken wat er fout gaat en zoeken naar een oplossing.

Contact opnemen

Vragen of opmerkingen over het volgen van een workshop? Of wilt u graag direct een afspraak maken met Sandra Coachen met Paarden? Op de website vindt u alle contactgegevens.