Convins is uw partner in telemarketing!

Bent u op zoek naar een partner in telemarketing? Zoek dan niet verder. Uw zoektocht stopt bij Convins. Wij zijn internationaal inzetbaar en werken met ervaren personeel. Wij nemen graag al uw zorgen uit handen! Of u nu bezoekersafspraken wil; uw database bijgehouden wil hebben; of wil zorgen voor de opvolging van beursleads: wij staan voor u klaar! Wij kunnen zelfs onderzoek voor u doen. Bent u benieuwd en nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor u? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Wat kan Convins voor u betekenen?

Bij Convins werken we met vaste en ervaren werknemers die verstand hebben van zaken. Het voeren van inhoudelijke sterke gesprekken zorgt volgens ons voor het verhogen van de effectiviteit. Wij geloven daarom ook niet in een ‘belscript’. Bij ons gaat tevens kwaliteit boven kwantiteit! We bepalen daarom vooraf waaraan een lead moet voldoen. Tot slot hebben wij vestigingen in Nederland én Duitsland. Hierdoor zijn wij internationaal inzetbaar.

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over onze telemarketing kunt u terecht op onze website. Hier kunt u uiteraard ook meer lezen over Convins. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder.