Crisiscommunicatie nodig? Bijl PR!

Iedere organisatie kan er wel eens mee te maken krijgen: een crisis. Maar wat, naar wie en hoe kun je dan het beste communiceren? Is een persconferentie nodig? Waar hebben de klanten nou eigenlijk écht behoefte aan? Hoe moeten we het op de sociale media aanpakken? Allemaal vragen die direct met crisiscommunicatie samenhangen. Gelukkig hoeft u daar niet alleen mee te dealen: crisiscommunicatie is namelijk één van de specialismen van Bijl PR.

Over BijlPR

Bijl PR is een bureau waar de roots in de Rotterdamse haven liggen. Bijl PR kennen daardoor alle ins en outs van de industriële sector. Ze zijn actief in de volgende markten: overheid, non-profit sector, retail, sport en in de zorg. Naast crisiscommunicatie biedt Bijl PR ook nog andere diensten aan, te noemen content creatie, overheidscommunicatie, mediatrainingen, public relations en zorgcommunicatie. ‘In de juiste taat, via de juiste kanalen en naar de juiste doelgroep communiceren’ is volgens Bijl PR de sleutel tot succes.

Kennismaken met Bijl PR?

Heeft u behoefte aan hulp bij uw crisis? Of juist aan een mediatraining, zorgcommunicatie of een van de andere diensten? Dan bent u bij Bijl PR aan het juiste adres. Bijl PR is via bijna alle (sociale media) kanalen te bereiken. U kunt natuurlijk ook altijd even naar binnen lopen in het pand in hartje Rotterdam. Bijl PR zit in het gebouw van Frame Office.