Cursus Oracle Primavera P6 volgen

Bent u al een tijdje op zoek naar een geschikte cursus voor projectplanning? Dan bent u bij Aram Academy aan het juiste adres. Hier kunt u namelijk een cursus Oracle Primavera P6 volgen, waarbij u met behulp van de Primavera P6 software leert om te plannen. Daarnaast werkt u ook met een boek dat u leert hoe u deze software in de praktijk kunt gebruiken. Behalve dit materiaal worden er ook workshops, presentaties en praktijkcases gedaan, zodat u voorbereid bent op het werken in de projectplanning. Omdat u samen met andere cursisten samenwerkt, leert u ook nog eens van vragen en probleemstukken van anderen.

Meerdere cursussen bij Aram Academy

Aram Academy is onderdeel van Aram Group. Zij staan bekend als vooruitstrevend en innovatief bedrijf op het gebied van risicomanagement en projectplanning.  U kunt hier dan ook verschillende soorten cursussen volgen, zodat u een echte expert wordt.

Bekijk de mogelijkheden op de website van Aram Academy

Bent u benieuwd geworden naar de verschillende cursussen en workshops van Aram Academy? Neem dan zeker een kijkje op de website en volg die projectmanagament training waar u al zo lang naar op zoek was. Wilt u advies over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder.