De verzendservice van uw webwinkel uitbesteden?

Zoekt u een bedrijf voor het uitbesteden van de verzendservice van uw webwinkel? Zoek dan niet verder. Uw zoektocht stopt bij Shops-United. Bij ons kunt u grote bedragen besparen op de inkoop van uw verzendkosten voor pakketten. Met onze innovatieve en gebruiksvriendelijke verzendservice krijgt u het beste voor uw webwinkel. Wij hebben al meer dan 1000 webwinkels in ons klantenbestand. Wilt u ook gaan starten met besparen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Het gebruiksvriendelijke verzendsysteem van Shops-United

Shops-United heeft een gemakkelijk en gebruiksvriendelijk verzendsysteem ontwikkeld die u tijd en geld bespaart! Ons systeem kan meerdere functies voor u vervullen. Denk dan aan het printen van verzendlabels, support navragen doen, specificaties opvragen van facturen, pakketten traceren en adressenboeken toevoegen. Ga voor meer informatie naar de website.

Wilt u meer informatie over Shops-United?

Wilt u meer informatie over ons gebruiksvriendelijke verzendsysteem? Ga dan naar onze website. Hier kunt u ook meer lezen over Shops-United. Heeft u nadien nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om direct een offerte aan te vragen.