De zomer doorbrengen op een bungalowpark met een subtropisch zwembad

Wanneer u deze zomer heerlijk met het gezin op vakantie wilt kunt u gewoon in Nederland blijven! Wat dacht u bijvoorbeeld van Limburg? Dit is een stukje Bourgondië in Nederland. Daarnaast ligt Limburg pal naast Duitsland en België, dus een uitstapje naar toch even het buitenland is zo gedaan! Daarnaast heeft Limburg prachtige natuur en is er in deze provincie genoeg leuks te beleven! Wilt u graag verblijven in een bungalowpark met een subtropisch zwembad? Dan bent u bij bungalowpark de Leistert helemaal aan het juiste adres. Zij verwelkomen u graag deze zomer! 

De omgeving van bungalowpark de Leistert

Bungalowpark de Leistert is meerdere malen uitgeroepen tot het beste bungalowpark en daar zijn ze super trots op! Naast dat er op dit park zelf een hoop leuks te beleven is, is er ook in de omgeving genoeg te doen. Allereerst heeft Limburg een prachtige natuur. Heerlijk dus om te wandelen, fietsen, zwemmen en rolschaatsen bijvoorbeeld! Daarnaast kunt u ook naar Toverland of Maastricht of een dagje naar de outlet in Roermond.

Plaats een reservering

Bent u enthousiast geworden? Dan kunt u terecht op de website van bungalowpark de Leistert. Dan kunt u vast gaan uitkijken naar een heerlijke zomer in Limburg met het hele gezin!