Digitale dienstverlening

Bent u als ondernemer of bedrijf op zoek naar manieren om uw digitale dienstverlening te verbeteren of aan te scherpen en wilt u mee met de ontwikkelingen van deze tijd? Evidos is specialist op het gebied van online dienstverlening en met name in het zetten van digitale handtekeningen.

Voordelen

Het voordeel van digitaal uw handtekening kunnen zetten, is dat het enorm veel tijd scheelt in o.a. printen, scannen, faxen etc. Ook bespaart het u enorm veel tijd, omdat u op deze manier veel sneller zaken kunt afhandelen. Met een groot aanbod aan verschillende Simple Sign producten kan Evidos iedere ondernemer of bedrijf de juiste service verlenen.

Evidos

Maar wie is Evidos nou eigenlijk? Evidos is marktleider op het gebied van het bedenken van oplossingen voor het bevestigen van uw identiteit online door bijvoorbeeld het zetten van digitale handtekeningen. Met een digitale handtekening kunt u heel snel zaken doen via het internet. Door middel van het elektronisch ondertekenen wordt het heel gemakkelijk om contracten, polissen, offertes etc. te versturen. Ook wordt het aanpassen van bijvoorbeeld een contract niet langer als vervelend ondervonden, omdat u het contract na de aanpassing alsnog direct kunt ondertekeningen. Hier hoeft niet langer een fysieke ontmoeting voor plaats te vinden.