E-fulfillment uitbesteden aan Packstore

Heeft u een tijdje geleden een webshop gelanceerd en komen er steeds meer bestellingen binnen? Het is fijn dat uw bedrijf goed loopt, maar er kan ook een moment komen waarbij u de drukte allemaal niet meer aankunt. Het is dus goed om na te denken over alternatieve oplossingen. Packstore is een bedrijf dat u hierbij kan helpen. Zij kunnen al uw E-fulfillment op een professionele wijze voor u uit handen nemen, zodat u zich weer bezig kunt houden met uw kerntaken.

Welke werkzaamheden vallen onder E fulfillment?

Bij packstore kunt u verschillende E fulfillmentzaken uit handen geven. Zo kunt u bijvoorbeeld goederen laten opslaan in vaste magazijnlocaties, controles laten uitvoeren op aantallen en kwaliteit, voorraadhoogtes laten bijhouden en goederen lossen. Maar ook retourafhandelingen kunnen door Packstore worden overgenomen. Voor een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden kunt u het beste een kijkje nemen op de website.

Contact opnemen met Packstore

Wilt u graag meer weten over de diensten van Packstore? Kijk dan op de website of neem contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder met het beantwoorden van al uw vragen. Wilt u direct naar de website? Klik dan op  de volgende link: Sociale werkplaats Utrecht.