Een cursus zelfvertrouwen

Wilt u een professionele assertiviteitstraining van een ervaren psycholoog in Amsterdam? Bij Assertiefworden.nl bent u dan aan het juiste adres. Assertiefworden.nl is een onderdeel van B4Solutions en geeft een cursus zelfvertrouwen. De trainingen zijn hier persoonlijk, praktisch en doelgericht.

De trainingen

Bij Assertiefworden.nl kunt u terecht voor assertiviteitstrainingen, maar wat is assertiviteit? Assertiviteit kun je omschrijven als het in staat zijn om op een rustige en zelfverzekerde wijze voor jezelf op te komen. Daarbij laat je een ander in zijn waarde. Tijdens de vierdaagse training van Assertiefworden.nl leert u verschillende assertieve vaardigheden. Bij de training bepaalt u zelf waar u de focus op wilt leggen. U kunt de focus leggen op werk, maar ook op privé. Stel een doel voor u zelf en ga daarmee aan de slag tijdens de trainingen. U wordt goed begeleid door een ervaren psycholoog.  U zult van zelf gaan merken dat er een wereld voor u open gaat en dat u het leuk gaat vinden.

Meer informatie

Zit u een assertiviteitstraining in Amsterdam wel zitten bij Assertiefworden.nl? Ga naar de site om de mogelijkheden te bekijken. Op de site vindt u meer informatie en ook kunt u zich hier inschrijven. Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met Assertiefworden.nl en dan helpen zij u verder.