Een exclusieve trouwauto huren in Friesland

Als u uw partner ten huwelijk hebt gevraagd en ze heeft ja gezegd, dan kunt u vanaf dit moment al beginnen met de voorbereidingen. U kunt bijvoorbeeld al kijken naar mooie locaties om de receptie en het feest in te organiseren, maar ook de juiste fotograaf en de trouwauto zijn erg belangrijk. Wilt u in stijl opgehaald worden bij u thuis, of vanaf de receptie naar het avondeten of feest? Kies er dan voor om een prachtige trouwauto te huren. U trouwt immers maar één keer. Een trouwauto in Friesland huurt u gewoon bij Belvedere trouwservice.

Verschillende modellen

Het maakt eigenlijk niet uit waar uw voorkeur naar uitgaat, Belvedere trouwservice heeft verschillende modellen in de aanbieding. Een aantal voorbeelden zijn de: Rolls Royce Zsa Zsa, de Caddillac Sedan de Ville, de Mercedes 500 S of een prachtige Maybach. Op de website van Trouwservice Belvedere kunt u de foto’s van de prachtige auto’s bekijken.

Een offerte aanvragen op de website van Trouwservice Belvedere

Bent u nieuwsgierig geworden naar een bepaalde auto? In de meeste gevallen staan de tarieven op de website. Staat deze niet bij uw voorkeursauto? Vraag dan online een gratis en vrijblijvende offerte aan. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Maybach huren.