Een fietsenmaker in Haarlem nodig?

Fietsen doen wij al vanaf dat wij ontzettend klein zijn. In Nederland is het meer dan normaal dat wij al heel vroeg leren fietsen en dat wij dit de rest van ons leven zullen doen. Naar school, naar het werk, naar vrienden en familie, om boodschappen te halen. Bijna alles is mogelijk op fietsen. Het wordt niet alleen als vervoersmiddel gebruikt, maar wordt ook echt een sport. We kunnen niet meer zonder. Zit u momenteel zonder fiets? Ga dan snel naar een fietsenmaker in Haarlem voor een nieuwe.

VVR Parts in Haarlem

U moet zeker langs VVR Parts gaan als u op zoek bent naar een nieuwe fiets. U vindt in deze winkel namelijk een ruim assortiment van veel verschillende fietsen. U kunt hier ook terecht voor het laten repareren van uw fiets of voor het kopen van onderdelen. Dit geldt ook voor scooters. Nieuwe scooters, reparatie, onderhoudsbeurten en onderdelen zijn er bij VVR Parts. U kunt uw fiets zelf komen brengen en halen tijdens de ruime openingstijden, maar u kunt ook gebruik maken van de ophaal- en bezorgservice.

Meer weten?

De adresgegevens en de ruime openingstijden vindt u op de website. Heeft u vooraf al vragen of iets dergelijks? Dan kunt u via de website contact opnemen.