Een goed begin is het halve werk

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging en wilt u graag beginnen als zzp’er? Dan kan het verstandig zijn om vooraf een trainging bij de Administratiekamer te volgen. Zij verzorgen diverse trainingen voor beginnende zzp’ers, om u zo een beetje op weg te helpen.

 

Trainingen

De Administratiekamer biedt voor beginnende zzp’ers verschillende trainingen aan. Tijdens deze trainingen leert u de belangrijkste aspecten van het ondernemen, het opstellen van uw eigen ondernemersplan, alles over belastingvoordeel en hoort u ervaringen van andere zzp’ers en ondernemers. Zo weet u wat u te wachten staat en maakt u een vliegende start. U kunt kiezen uit de volgende trainingen:

  • Goed van start: een eendaagse trainingen waarin u de belangrijkste aspecten van het ondernemen leert. Een goede start levert u betere resultaten en meer succes op.
  • Ondernemersplan voor zzp’ers: eendaagse training, waarin u alles leert over het opstellen van een ondernemersplan.
  • Financiën voor zzp’ers: een eendaagse training die u inzicht geeft in de financiële cijfers, zodat u financieel gezond bent en blijft.

 

Meer informatie

Gaat u beginnen als zzp’er en wilt u graag wat extra informatie over bovengenoemde trainingen? Neemt u dan snel een kijkje op de website van de Administratiekamer of neem een contact met hen op.