Een luxe auto huren in Rotterdam?

Wilt u een luxe auto huren in Rotterdam? Bijvoorbeeld om een groots entree te maken op uw eigen bruiloft? Zoek dan niet verder naar een aanbieder. U bent bij Belvedere Trouwservice geheel aan het juiste adres! Wij zorgen voor een luxe huurauto waar u in kunt rijden. Niet zomaar een luxe huurauto.. Wat dacht u bijvoorbeeld van de gouden Rolls Royce? Wij hebben een collectie aan klassieke auto’s die behoort tot de mooiste collecties van Noord-Nederland. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie ..

Een dag om nooit te vergeten

Uw bruiloft is uiteraard al heel speciaal en bijzonder. U mag trouwen met de persoon van wie u heel veel houdt. Maar hoe leuk zou het zijn om in een gave auto uw intrede te doen? Zodat het écht een dag wordt om voor altijd aan terug te denken! Naast Rolls Royce hebben wij ook auto’s van het merk Cadillac, Citroen en Mercedes. Zo zit er ongetwijfeld een droomauto voor u tussen!

Onze website

Wilt u een offerte aanvragen? Dat kan! Wanneer u dit aanvraagt via onze website komen wij zo snel mogelijk bij u terug met een geheel vrijblijvende offerte.