Een onvergetelijke dag op partyboot de Brandaris

Zit u met de handen in het haar over wat u moet gaan doen met uw verjaardag? Kunt u maar niet bedenken wat een geschikt bedrijfsuitje zou zijn? Verras uzelf, familie en vrienden met een leuk uitje op het water! Partyboot de Brandaris zorgt voor een gezellige middag of avond op een boot. Lekker eten van het Berenbuffet, genoeg keus ook voor de kinderen. Ook voor de feestdagen is er allerlei leuks gepland op partyboot de Brandaris. Kijk voor de mogelijkheden op de website van partyboot de Brandaris.

Ook voor speciale gelegenheden

U kunt ook een extra bijzonder evenement laten plaatsvinden op partyboot de Brandaris. Denk aan een studentengala, een speciaal buffet ter ere van een jubileum, een feestje. Er is veel mogelijk op de partyboot. Weten of er plek is op uw gewenste datum? Raadpleeg de website van partyboot de Brandaris om teleurstellingen te voorkomen.

De wereldhavendagen

Ook tijdens de wereldhavendagen kunt u een kijkje nemen in partyboot de Brandaris. Kijk wat de boot u te bieden heeft qua entertainment, uitzicht en lekker eten. Lees meer over de boot en wat er op te doen is op www.partyboot-brandaris.nl. Reserveren van tevoren is gewenst, ook op de wereldhavendagen. Dan bent u verzekerd van een plekje.