Een opgeruimd magazijn dankzij Allmarec

Staat uw magazijn altijd vol met kartonnen dozen, pallets en ander afval? Dan wordt het hoog tijd om hier verandering in te brengen. De veiligheid van uw medewerkers hoort namelijk altijd voorop te staan. Als medewerkers struikelen over rondzwervend afval, kan dit voor vervelende ongelukken zorgen. Wilt u een oplossing voor al dit papier, karton en ander afval? Allmarec heeft een balenpers karton, zodat uw karton direct verkleind wordt en de container in gaat.

De voordelen van een balenpers

Een van de voordelen is dat uw magazijn opgeruimder zal zijn na aanschaf van een balenpers, wat ten goede komt aan de veiligheid van uw medewerkers. Daarnaast wordt het karton automatisch voor u verkleind nadat het in de container gaat, wat zorgt voor minder afvalverwerkingskosten zorgt. Allmarec heeft naast de balenpers, ook andere bedrijfsmatige oplossingen, zoals de tilhulp, blessenbrekers en aanrijbescherming. Voor meer informatie over een van de producten kunt u een kijkje nemen op de website.

Online een offerte aanvragen

Bent u ook benieuwd wat de mogelijkheden voor een afvalpers zijn, en wat de investering precies zou kosten? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan via de website. Uiteraard kunt u ook gewoon contact opnemen met een van de medewerkers als u vragen hebt.