Een persoonlijke begeleiding bij De Mooij Rijopleidingen

Wilt u graag beginnen met rijlessen, maar vindt u het belangrijk dat u een persoonlijke begeleiding krijgt? U ziet wel eens rijscholen voorbij komen die maarliefst 50 of 60 euro per rijles vragen. Bij De Mooij Rijopleidingen is dit gelukkig niet het geval. Hier profiteert u van een professionele en persoonlijke begeleiding, maar betaalt u nooit teveel. U kunt al beginnen met lessen voor slechts €33,- per rijles. Dat is toch zeker het proberen waard?

Een rijschool die rekening houdt met uw wensen

De Mooij Rijopleidingen probeert altijd rekening te houden met uw wensen. Zo kunt u hier bijvoorbeeld gewoon in termijnen betalen als u dat fijner vindt. Ook kunt u er voor kiezen om een tussentijdse toets af te leggen, zodat de zenuwen voor het echte examen wat afnemen. Het is maar net wat u prettig vindt!

Vraag een gratis proefles aan

Bent u ook benieuwd geworden naar de diensten van De Mooij Rijopleidingen? Neem dan contact op met een van de medewerkers en vraag een gratis proefles aan. Op deze manier kunt u zelf ervaren hoe het contact met de instructeurs is. Uiteraard kunt u ook gewoon telefonisch contact opnemen als u nog vragen heeft. Direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Rijschool Haarlem.