Een prachtige houten menukaart bestellen

Als restaurant is het natuurlijk wel zo leuk om eens in de zoveel tijd een aantal dingen te veranderen. Dit hoeven niet eens hele grote dingen te zijn. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een keer de menukaart te vervangen of andere servetten te gebruiken. Voor dit soort producten bent u bij Place-Add aan het goede adres. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren van dit soort artikelen aan onder andere caf├ęs en restaurants. Zo kunt u via dit bedrijf bijvoorbeeld een houten menukaart aanschaffen. Deze zijn erg stevig en zien er daarnaast ook nog eens zeer leuk uit.

Servetten

Bij het opdekken van een tafel is het gebruikelijk dat er ook een servet op tafel ligt voor de gasten. Wilt u geen standaard servetten zonder bedrukking, maar wilt u een keer wat anders? Dan kjnt u er voor kiezen om servetten te laten bedrukken. Zo kunt u bij Place-Add bijvoorbeeld terecht om uw logo of een bepaalde tekst op de servetten te laten drukken.

Meer weten?

Bent u van plan om nieuwe servetten te kopen en wilt u meer weten over de mogelijkheden om deze te laten bedrukken. Kijk dan snel een keertje op de website om hierachter te komen.