Een privé sauna in Antwerpen

Een dagje ontspannen en genieten in de sauna, maar zonder andere mensen? Dat kan bij Aquatis. Aquatis verhuurt verschillende wellness ruimtes. U kunt de ruimtes huren vanaf 2 personen. De ruimtes zijn voorzien van een privézwembad, sauna en whirlpool. U kunt heerlijk relaxen, baantjes trekken en genieten in de sauna, alles voor een mooi bedrag.

De complexen

Aquatis biedt u 6 verschillende complexen aan op twee verschillende adressen. de complexen worden enkel privé afgehuurd vanaf 2 personen. De wellness ruimtes beschikken ieder over een eigen privé zwembad, een sauna, een whirlpool en een salon met drankgelegenheid. De ruimtes zijn mooi en luxueus ingericht. Een aantal ruimtes beschikken ook nog over een stoombad en infraroodcabine. Wilt u niet zelf ontspannen, maar iemand anders verassen? Ook dat kan natuurlijk! Bij Aquatis kunt u cadeaubonnen krijgen.

Een privézwembad en sauna huren

Wilt u een privé zwembad met sauna huren en ziet u uzelf wel een dagje ontspanning in één van de complexen van Aquatis? Ga dan naar de site voor meer informatie over de verschillende ruimtes en de mogelijkheden. Wilt u direct reserveren voor een privé sauna in Antwerpen? U kunt dan bellen naar één van de locaties of u komt persoonlijk langs. Op de site vindt u de contactgegevens.