Een stukje natuur op uw dak

Tegenwoordig wordt alles maar volgebouwd en vaak gaat dat ten koste van de natuur. Om toch een beetje natuur terug te laten komen komt Protect PBM met een wel heel speciale dakcoating, namelijk: Groendak. Een groendak is een dat bedekt met planten. Naast het stukje natuur dat wordt teruggegeven aan de natuur heeft een groendak nog meer voordelen.

 

Voordelen van een groendak

Om te beginnen heeft een groendak een positief effect op de gezondheid. Door de planten wordt de lucht gezuiverd en ademt u dus gezondere lucht in. Daarnaast verhoogt het ook de levensduur van het dak, en zorgt het tegelijkertijd voor warmte- en geluidsisolatie. Doordat de zon niet meer regelrecht op het dak schijnt is het zomers veel behaaglijker binnen. Genoeg redenen dus om te kiezen voor een groendak. Protect PBM maakt zich sterk voor het gebruik van groendaken en raadt dit ook ten zeerste aan.

 

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in de en groendak en de voordelen daarvan? Klik hier dan voor de website van Protect PBM waar u meer informatie vindt. Heeft u toch nog vragen over het groendak? Schroom dan niet en neem gerust contact op met de experts van Protect PBM. Zij zullen u dan informeren en adviseren over de mogelijkheden.