Een vitaminebar voor op uw festival of beurs?

Binnenkort een festival, feest, beurs of ander evenement? Dan moet u natuurlijk ook zorgen voor drinken en eten. Als u een feest of ander evenement organiseert waarbij gezond eten een rol speelt of waarin u het mogelijk wilt maken voor de gasten om gezond te eten, dan is een vitaminebar zeker iets wat niet mag ontbreken. Hier kunnen gasten namelijk gezonde drankjes halen. Lekker en verantwoord!

Over de vitaminebar

Een vitaminebar is een bar waar sapjes en smoothies te koop zijn. Dit zijn allemaal gezonde drankjes. Dit een zeer leuk idee voor een beurs of festival, maar het is ook slim. Het is namelijk aantrekkelijk voor elke doelgroep, de mogelijkheden zijn eindeloos, het is alleen vers fruit, het kan gedecoreerd worden zoals u wenst en ook het sappen assortiment is hoe u het wilt. Alles kunt u zelf bepalen om het zo leuk en passend mogelijk te maken voor in uw evenement. U kunt deze bar huren bij het bedrijf Barcompany. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het verhuren van barren voor evenementen.

Interesse?

Alle informatie over de juicebar en alle andere barren van dit bedrijf vindt u op de website. Hier vindt u ook de contactgegevens zodat u vragen kunt stellen en afspraken kunt maken.