Elektronisch ondertekenen; lijkt u dat wat?

Als u eigenaar bent van een bedrijf kent u het waarschijnlijk wel. Elke keer weer alle papieren ondertekenen want er moet uw handtekening onder ter goedkeuring. Waarschijnlijk wilt u ook wel dat dit makkelijker en sneller kan. Geen probleem; dan is dit dé oplossing voor u! Bij Evidos bent u aan het juiste adres. Zij bieden u namelijk datgene wat u zoekt: elektronisch ondertekenen. Contracten, offertes, polissen, bouwtekeningen en andere documenten hoeven niet meer op papier. Ze worden voorzien van een digitale handtekening. Erg handig dus! 

Evidos

Evidos staat voor Evidence in Online Services. Dus: zeker zakendoen op internet. Evidos is dan ook de marktleider in het leveren van oplossingen voor het digitaal kunnen ondertekenen. Dankzij deze oplossingen bespaart u zichzelf een hoop kosten en tijd. Uw producten en diensten worden ook nog een sneller geleverd. Kortom: kies voor Evidos en ga voor een slimme keuze in zakendoen!

Digitale ondertekening

Wilt u ook gebruik maken van een digitale ondertekening? Kies dan voor Evidos! Evidos kan u hierbij namelijk uitstekend helpen. Bent u nieuwsgierig geworden naar meer informatie? Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dat is begrijpelijk. Surf hiervoor naar de website van Evidos en ontdek het allemaal. Zij helpen u verder!