Energielabel voor uw woning aanvragen

Wanneer u uw woning wilt verkopen doet u er goed aan om een energielabel aan te vragen. Dit label bevat informatie over uw vloerinstallatie, type glas en de verwarming. Uw woning wordt beoordeeld met een A-label (meest energiezuinig) tot en met een G-label (minst energiezuinig). Zo weten de potentiele kopers direct waar ze aan toe zijn wanneer ze interesse hebben in het kopen van uw huis. Natuurlijk kunt u het energielabel ook aanvragen omdat u benieuwd bent naar uw energieverbruik of omdat u bijvoorbeeld zuiniger wilt leven.

 

KBS Vastgoedbeheer

Het aanvragen van een energielabel is heel eenvoudig en kunt u doen op de website energielabelvoorwoning.nl. Daar kunt u de gegevens van uw woning controleren en aanpassen. Vervolgens moet u een erkend deskundige selecteren en daar kunt u voor KBS Vastgoedbeheer kiezen. Zij zullen dan uw gegevens controleren en u uiteindelijk een energielabel sturen. Het energielabel is 10 jaar geldig en kost maar €10,- per woning.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het energielabel aanvragen of over KBS Vastgoedbeheer? Neemt u dan eens een kijkje op de website. Heeft u nog verdere vragen? Schroom dan niet en neem gerust contact met hen op. Een medewerkers van KBS Vastgoedbeheer zal u dan te woord staan om al uw vragen te beantwoorden.