Eten in Hengelo doet u bij De Appel

Soms is het leuk om uitgebreid te koken en hier van te genieten, maar vaak is het natuurlijk nog veel fijner om lekker te eten zonder hier iets voor te hoeven doen. Daarom is het een goed idee om zo nu en dan uiteten te gaan. Dit samen met een vriend, uw partner of familie zodat het een extra gezellige avond wordt. Meer dan alleen lekker eten. Wilt u ergens lekker uiteten gaan wat meer is dan alleen lekker eten? Kom dan eten in Hengelo.

Waar?

Als u wilt eten in Hengelo, dan moet u zeker bij De Appel zijn. Dit eetcafe is de goede plek om te lunchen, borrelen of dineren. Op bijna elk moment van de dag kunt u hier heerlijk eten en drinken. De kaart is zeer uitgebreid, hierdoor is er voor iedereen iets lekkers te vinden. Naast heerlijk eten is de sfeer zeer goed en is het altijd gezellig. Dit komt onder andere doordat het personeel zeer gastvrij en vrolijk is. Naast deze voordelen is er ook nog eens gratis Wifi en een verwarmd terras.

Reserveren

Via de website kunt u heel gemakkelijk reserveren. Op de hoofdpagina vindt u een formulier aan de linkerkant. U vult hier datum, tijd en aantal personen in en zo is het direct geregeld!