Exotisch kamperen

Bent u op zoek naar een exotische vakantie, maar ziet u het niet zitten om daar vele uren voor te reizen? Wat dacht u er van om te kamperen in Afrikaanse stijl, maar dan gewoon lekker dichtbij? Indien u dat wel ziet zitten moet u bij Safritop zijn. Zij verhuren namelijk diverse safari lodgetenten die allemaal hun eigen Afrikaanse thema hebben. Op deze manier waant u zich toch in de Afrikaanse cultuur, maar verblijft u gewoon in een safaritent in Duitsland bijvoorbeeld.

 

Luxe kamperen

Het ouderwets kamperen in een klein tentje is al lang verledentijd. Bij Safritop kunt u genieten in een luxe ingerichte lodgetent met eigen sanitair. De tenten zijn namelijk voorzien van stromend warm water en een afvoer, waardoor u geen gebruik hoeft te maken van het sanitair op de camping zelf. De lodgetenten van Safritop zijn te vinden op campings die geschikt zijn voor jong en oud. Daarnaast zijn er vele faciliteiten te vinden en hebben alle campings een Nederlands sprekende receptie.

 

Direct reserveren

Ziet u kamperen op deze manier wel zitten en wilt u graag een safaritent huren? Wacht dan niet te lang en reserveer direct uw lodgetent. Zo weet u zeker dat u deze zomer een fijne vakantie zal hebben.