Extra ruimte in uw magazijn

Een extra verdieping in uw magazijn, zodat u meer opslagruimte heeft? Dat kan bij Nolte opslagsystemen. Bij hen kunt u terecht voor een verdiepingsvloer, waardoor u ineens twee keer zoveel ruimte in uw magazijn krijgt. Om efficiënt te werken is het belangrijk dat u uw magazijn goed op orde heeft en met een verdiepingsvloer van Nolte is dat geen probleem.

 

Geschikt voor iedere branche

De verdiepingsvloer, ook wel etagevloer genoemd, is geschikt voor vrijwel iedere branche en sector. Iedereen kan wel wat extra ruimte in zijn magazijn gebruiken. Nolte opslagsystemen past de specifieke functionaliteit aan naar wens, net als de gebruiksaccessoires. Wilt u bijvoorbeeld een vloer die past bij uw huisstijl? Nolte opslagsystemen levert etagevloeren in alle kleuren, dus wat u ook wenst. Het is mogelijk bij Nolte. Het voordeel van Nolte is dat zij maatwerk leveren en u dus niet vast zit aan een standaardoplossing, maar alles aangepast kan worden aan uw situatie.

 

Etagevloer

Een etagevloer heeft een draagvermogen van 300 tot 2500 kg per m2, dus wat u ook op wilt slaan. Met de etagevloeren van Nolte is dat in ieder geval geen probleem. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van de vloer? Neemt u dan eens contact op met de specialisten van Nolte. Zij zitten al jaren in het vak en kunnen u de juiste informatie geven.