Factuurprogramma gratis uitproberen

Bent u die papieren facturen en offertes ook helemaal zat en bent u op zoek naar een goed programma waarmee u uw facturen online kunt maken, versturen en beheren? Dan is het programma Workspace precies wat u zoekt. Een ander voordeel is dat u uw boekhoudsoftware gewoon kunt koppelen aan Workspace en u zo al uw boekhouding bij elkaar heeft. Het factuurprogramma gratis uitproberen? Neemt u dan eens een kijkje op de website van Workspace.

 

Functionaliteiten

Met Workspace kunt u meer dan alleen maar facturen en offertes maken. Het programma beschikt over veel functionaliteiten die u zelf aan en uit kunt zetten wanneer u ze wel of niet gebruikt. Zo kunt u bijvoorbeeld ook uw relaties beheren in Workspace, maar ook urenregistratie en het verdelen van werkzaamheden behoort tot de mogelijkheden. Met Workspace heeft u eigenlijk een programma in handen waarmee u alle zaken voor uw bedrijf online kunt regelen.

 

Nu uitproberen

Zoals eerder al genoemd kunt u Workspace helemaal gratis eens uitproberen en dat voor 14 dagen. Na deze dagen bepaalt u zelf of u wel of niet besluit het programma aan te schaffen. Dus zoekt u een oplossing voor het maken van uw facturen of voor de urenregistratie? Dan is het zeker de moeite waard om Workspace eens uit te proberen.