Fiets laten repareren

Heeft u problemen met uw fiets en bent u op zoek naar een goede fietsenmaker in Heemstede? Dan bent u bij VVR Parts aan het juiste adres. Met hun vele ervaring zijn zij een zeer betrouwbare fietsenmaker waar u zeker uw fiets achter kunt laten. Het voordeel van VVR Parts is dat zij van 9:00 uur tot 22:00 uur open is, dus u kunt ook na uw school of werk langskomen voor een fietsreparatie. Geen tijd om langs te komen? Geen probleem, dan kunt u gebruik maken van de haal- en brengservice, dan komen zij uw fiets gewoon bij u halen.

 

VVR Parts

U kunt bij VVR Parts niet alleen terecht voor het laten repareren van uw fiets. Zowel in de fietsenwinkel als online kunt u terecht voor het aanschaffen van fietsen, scooters en diverse accessoires. Bij VVR Parts wordt u altijd voorzien van persoonlijk advies en de beste service.

 

Bestellen

Bestelt u een fiets of accessoires bij VVR Parts online? Dan wordt dit geheel gratis bezorgd wanneer de waarde van de bestelling meer dan €75,- is. Uiteraard worden de fietsen rijklaar bij u thuis afgeleverd, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft en direct op uw nieuwe fiets kunt. Heeft u nog vragen? Neemt u dan eens een kijkje op de website of komt langs in de winkel.