Flora en fauna onderzoek

Heeft uw bedrijf de vraag gekregen of het werkzaam wil zijn bij de aanlegging van een nieuwe infrastructuur? Dan is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat er eerste een quickscan flora en fauna wordt uitgevoerd. Bij werkzaamheden als bouwen en slopen kunnen bedreigde dier- en plantsoorten in gevaar komen en dat willen we natuurlijk voorkomen. Een quickscan is een soort bronnenonderzoek en een veldonderzoek om te kijken of de bouw door kan gaan.

 

Bureau Viridis

Wilt u graag zo’n quickscan uit laten voeren? Dan bent u bij Bureau Viridis aan het juiste adres. Bureau Viridis is een onafhankelijk ecologisch advies- en onderzoeksbureau met expertise op het gebied van flora en fauna, natuur en landschap. Bureau Viridis heeft al jarenlange ervaring in het doen van onderzoek en begeleidt verschillende projecten door heel het land.

 

Informatie aanvragen

Weet u niet zo goed wat u er mee aan moet en wilt u graag wat meer informatie ontvangen over het flora en fauna onderzoek? Neemt u dan eens een kijkje op de website. Daar vindt u al meer informatie en heeft u ook de mogelijkheid om extra informatie aan te vragen. Natuurlijk kunt u altijd contact opnemen met Bureau Viridis, dan kan een medewerkers al uw vragen beantwoorden.