Fysieke klachten verhelpen

Fysiotherapie is er voor mensen met verschillende klachten, die kunnen ontstaan door sport, ouderdom, ziekte, een ongeluk of een verkeerde beweging. Fysieke klachten zijn erg vervelend en kunnen u belemmeren in het dagelijks leven. Daarom is het ook goed om met uw klachten eens langs de fysiotherapeut te gaan. Zoekt u nog een fysiotherapie in Zutphen? Dan bent u bij het HeelHuus aan het juiste adres. Hier kunt u terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, psychologie, podologie en logopedie. Dus wat voor fysieke klachten u ook heeft, u kunt altijd terecht bij gezondheidscentrum HeelHuus.

HeelHuus

Het heelHuus is een gezondheidscentrum waar u als mens centraal staat. Er is veel persoonlijke aandacht, wat inhoud dat er niet alleen naar de klacht wordt gekeken, maar dat de oorzaak achterhaald wordt. De behandelingen zijn dan ook gericht op het zelf genezend vermogen van het lichaam, waar invloed op uitgeoefend wordt. In het HeelHuus werken enthousiaste en vakkundige specialisten die met hun vele ervaring u graag van uw klachten af helpen.

Meer informatie

Wilt u graag meer weten over fysiotherapie in Brummen en omgeving of wilt u graag een afspraak maken? Gaat u dan snel naar de website. Hier kunt u terecht voor informatie en de contactgegevens