Gebruik nu de ship crew management software voor uw rederij

Heeft u een rederij en heeft u moeite met de administratie omtrent uw personeel, schepen, financiën en alle andere administratie? Dan heb ik goed nieuws. Vanaf nu kunt u alle administratie gemakkelijk en overzichtelijk regelen. Dit gaat namelijk online met de ship crew management software van Maroz Maritime. In deze software heeft u alles in een ruim overzicht en kunt u alles gemakkelijk online regelen. Ideaal dus!

De software van Maroz Maritime

Maroz Maritime is een bedrijf wat de administratie van uw rederij makkelijker voor u wilt maken. Dit doen zij door middel van het aanbieden van een software. Binnen deze software kunt u alles omtrent uw schepen, personeel, financiën en meer regelen en beheren. Het totaal pakket regelt alle processen die verdeeld worden over office modules en vessel modules. Het is een hele gebruiksvriendelijke, overzichtelijke en betaalbare manier om uw administratie en processen helemaal op orde te hebben.

Interesse?

Heeft u een rederij en bent u benieuwd of dit iets voor u is? Ga dan naar de website. U vindt hier alle informatie over de software en het bedrijf. Bovendien kunt u via de website een gratis demo proberen om erachter te komen hoe handig het is. Voor antwoord op al uw vragen kunt u contact opnemen via de website.