Geen tijd om naar de tandarts te gaan?

Veel mensen hebben een fulltime baan en vinden het dan ook lastig om een afspraak bij de tandarts te plannen. In het weekend zijn de meeste tandartspraktijken gesloten en ook na het werk zijn er nog maar weinig die open zijn. Staalwijk tandarts is een praktijk gevestigd in Utrecht die rekening houdt met mensen die fulltime werken. Daarom zijn zij vier avonden in de week tot 21:00 uur open, zodat u na uw werk nog naar de tandarts kunt en daar dus geen dag vrij voor hoeft te nemen.

 

Inschrijven

Bij Tandartspraktijk Staalwijk kan veel online geregeld worden. Om te beginnen kunt u zich eenvoudig online inschrijven. U vult daar het inschrijfformulier in en aan de hand daarvan krijgt u een intake gesprek. Wanneer u dan definitief ingeschreven staat kunt u online een afspraak maken. Zo kunt u de afspraak plannen wanneer u dat uit komt. Uiteraard kunt u ook even bij hen binnen lopen of bellen voor het inschrijven of het maken van een afspraak.

 

Staalwijk tandarts

Staalwijk is een tandartspraktijk in Utrecht gevestigd en kent vele specialisaties. De specialisten zijn hoog opgeleid en hebben veel ervaring. Neemt u voor meer informatie over de tandartspraktijk en de specialisaties waarvoor u bij hen terecht kunt, eens een kijkje op de website.