Geld lenen als zelfstandig ondernemer

Als zelfstandig ondernemer is het voor u geen probleem om geld te lenen voor uw zakelijke doeleinden. Maar als u privé wat extra geld nodig heeft dan wordt het erg lastig, of toch niet? Goedlenen.nl kan u misschien helpen. Zij hebben voor u, als zelfstandig ondernemer, een goede oplossing: het zelfstandigenkrediet. Het zelfstandigenkrediet is een lening voor de zelfstandig ondernemer, zodat u ook voor privé zaken geld kunt lenen.

 

Zelfstandigenkrediet

Het zelfstandigenkrediet kent eigenlijk twee varianten:

  • Persoonlijk zelfstandigen krediet: geeft zekerheid vooraf. Dit krediet heeft een vaste rente en een vaste looptijd, u weet dus precies waar u aan toe bent. Een persoonlijk krediet is de basis van een persoonlijke lening.
  • Flexibel zelfstandigen krediet: hierbij heeft u een bepaald limiet aan geld dat u kunt opnemen, met een variabele rente. Het flexibele krediet is de basis van een doorlopend krediet.

Bij beide vormen bent u helemaal vrij in de besteden hiervan, als het maar voor privé doeleinden is. Het grootste voordeel is nog wel dat u geen onderpand hoeft op te geven en u gewoon het krediet krijgt. Natuurlijk heeft het krediet wel enige voorwaarden, die kunt u vinden op Goedlenen.nl.

 

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over het zelfstandigenkrediet of over Goedlenen zelf? Neemt u dan eens een kijkje op de website.