Geweldloze communicatie: hoe gaat dat?

Weet u hoe u overkomt als u communiceert naar uw partner? Bent u zich ervan bewust hoe u overkomt naar gesprekspartners, of weet u dit niet zo goed? In een gesprek kan al snel een bepaalde sfeer ontstaan, waardoor het niet meer duidelijk is hoe het daadwerkelijk bedoelt is. Geweldloze communicatie, weet u hoe het zit? Of moet u nog een hoop leren, denkt u? Als u hulp in wilt schakelen bij het communiceren, dan kan Vine Coaching u wellicht van dienst zijn. Zij hebben enorm veel ervaring op het gebied van communicatie. 

Vine Coaching

Vine Coaching heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan. Het is opgericht door Jan Koerts met als doel om er achter te komen waar het nou precies om draait in het leven. Toen hij werkzaam was in het bedrijfsleven kwam hij tot de ontdekking dat het niet alleen maar draait om bijvoorbeeld het maken van winst. Er komt veel meer bij kijken! Wilt u uw ogen ook openen? Laat u dan helpen door Vine Coaching!

Verbindende communicatie

Laat u ook informeren over communicatie; over verbindende communicatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Vine Coaching? Surf dan naar de website van Vine Coaching en ontdek het allemaal.