Goed beveiligen van uw netwerk

Wanneer u veel werkt met uw laptop of computer is het erg belangrijk dat uw netwerk goed beveiligd is. U wilt natuurlijk niet dat er wordt ‘ingebroken’ in uw computer en op die manier uw bestanden allemaal ingezien kunnen worden. Wilt u uw netwerk beveiligen? Dan bent u bij de UTM Shop aan het juiste adres. Bij hen kunt u terecht voor het toonaangevende merk SOPHOS dat geschikt is voor het beveiligen van uw netwerk.

 

SOPHOS

SOPHOS heeft drie pijlers ontwikkeld om zo beveiliging te kunnen bieden op verschillende gebieden, namelijk:

  • Network Protection
  • Enduser Protection
  • Server Protection

Het is van diverse factoren afhankelijk welk van de gebieden het meest geschikt is voor u. Wilt u alleen beveiliging voor bijvoorbeeld uw E-mail of alleen uw internet? Ook dat is mogelijk bij SOPHOS. Zij hebben namelijk ook losse subscriptions, zodat u niet direct een heel pakket aan hoeft te schaffen. Het installeren en gebruiken van SOPHOS is erg eenvoudig en daar heeft u dan ook geen IT kennis voor nodig.

 

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over SOPHOS en de verschillende beveiligen die zij aanbieden? Neemt u dan eens een kijkje op de website voor een overzicht van alle mogelijkheden. Het goed beveiligen van uw netwerk begint bij SOPHOS.