Goede kappersopleiding

Heb jij als droom om kapper te worden, maar weet je niet goed aan welke school je de kappersopleiding wilt volgen? Ben jij op zoek naar een goede kappersopleiding nabij Arnhem? Dan ben je bij de Kapakademie aan het juiste adres. Deze kappersopleiding is gevestigd is Westervoort en biedt opleidingen aan op MBO niveau 2 en 3. Na het behalen van de opleiding krijgt u een officieel diploma en kunt u aan de slag als kapper.

 

Kapakademie

Zoals al eerder genoemd heb je bij de Kapakademie de mogelijkheid om zowel MBO niveau 2 als 3 te volgen. Bij niveau 2 volg je een jaar een opleiding waarmee je uiteindelijk junior kapper wordt. Bij niveau 3 volg je twee jaar een opleiding en ben je na het afronden van de opleiding zelfstandig kapper. Bij niveau 3 krijg je drie dagen les en werk je twee dagen in een echt kapsalon om zo de geleerde kennis direct in praktijk te brengen.

 

Open dag

Wil jij voordat je jezelf inschrijft eerst graag een kijkje nemen op de Kapakademie? Kom dan eens langs op een open dag van deze kappersschool in Arnhem. Tijdens deze dag krijg je een goede indruk van de opleiding en heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen.