Goedkope motor accu kopen

Bent u op zoek naar een goedkope accu voor u motor, en wilt u de allerhoogste kwaliteit? Dan bent u bij Rebatt aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten accu’s met een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Rebatt is al meer dan 20 jaar dé specialist in het verkopen van accu’s voor onder andere motoren. Als u een goede en betrouwbare service wilt, moet u kiezen voor Rebatt.

Service

Wij bieden een uitstekende dienstverlening voor onze klanten. Zo geven wij op al onze accu’s een garantielooptijd van 12 maanden op materiaalfouten. Vanwege het feit dat wij een grote voorraad accu’s hebben, is de levertijd zeer snel. Het is belangrijk dat u de juiste accu voor uw motor koopt. Het is daarom van belang dat u let op de afmetingen van de accu en of de accu over het juiste aantal Ah beschikt. Indien u twijfelt over of u de juiste keuze maakt, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan via een online chat op de site, maar uiteraard ook telefonisch. Wij voorzien u direct van een eerlijk en correct antwoord.

Kies voor een accu van Rebatt

Wacht niet langer en bestel nu! Nergens in Nederland ziet u zo’n unieke prijs/kwaliteitsverhouding in combinatie met een voortreffelijke service. Heeft u vragen? Neem dan snel contact op met Rebatt.